ParkerStore

ParkerStore is Parkers unieke winkelconcept voor de industriële markt. Een ParkerStore is kennis, ervaring en de juiste producten verzameld op één locatie. De ParkerStore biedt u alles dat u nodig heeft om zonder vertraging uw werkzaamheden te kunnen voortzetten. Kortom, de ParkerStore is uw Eerste Hulp Bij Onderdelen! Voor hydraulische slang, luchtslang, pijpkoppeling, slangfitting, filterelement, pneumatische cilinder, ventiel of pomp, de ParkerStore is het juiste adres.

Een ParkerStore heeft meer dan 4000 onderdelen op voorraad en die onderdelen kunnen u helpen als u snel een slang, ventiel, pomp of filter moet vervangen. Uw slangen worden geassembleerd terwijl u wacht. En terwijl u wacht heeft u de mogelijkheid om rustig het totaalaanbod te kunnen bekijken onder het genot van een kopje koffie.

Video

Nieuws

Vanaf 1 april wordt Bakermans Hydrotechniek onderdeel van Zanten B.V. en zal de vestiging op de vertrouwde locatie aan de Langendijk 16 verder gaan onder de naam Zanten Eindhoven.

De activiteiten blijven onveranderd, maar zullen aangevuld worden met de service en het brede technische productpakket van Zanten. De heer Bakermans blijft als Service Manager samen met zijn team verantwoordelijke voor alle service en hydrauliek activiteiten.

 

Zanten Veghel       
Kennedylaan 24      
5466 AA  Veghel     
tel: 0413 - 34 85 85
info@zanten.nl


Zanten Eindhoven
Langendijk 16
5652 AX  Eindhoven
Twitter

101 innovaties van Parker Hannifin: 41 - Hydrogen Fuel Cell Fittings Dankzij de speciale afdichting in deze... http://t.co/MHtxBQy2C7
Van ParkerNederland 09:57